Zboží skladem odesílám 29. dubna. Děkuji za pochopení.

Podzimní variace proutěných kabelek

Je podzim. Myslíte si, že není příhodná doba na nošení proutěné kabelky? Já si to nemyslím a s láskou nosím své vlastní proutěné kabelky pořád. A jelikož jich mám více, vždycky si vyberu nejvhodnější.

Představuji vám dnes tři novinky. Upletla jsem tři černé korpusy a doplnila je všechny červenou kůží. Kůže je červená z vrchní strany, spodní strana je přírodní. Škoda, že se mi nedaří ji vyfotit ve skutečném, odstínu. Červená je totiž fakt nádherná, tlumená, s modrými podtóny. S černým proutím je to kombinace, která nejde přehlídnout. 

 

Proutěná kabelka Vlasta, kulatá tak napůl.

Kulaté kabelky si často představíte úplně jinak než je tahle varianta kabelky Vlasta. Je kulatá a není, protože vršek jsem tak trochu nedopletla. Vznikla tak možnost udělat klasickou klopu se zapínáním vepředu. Má kabelkový zámeček, který se zajistí sklopením dolů. Dlouhý popruh je úplně odepínací a samozřejmě nastavitelný. Uvnitř je podšívka s jednou kapsou třeba na mobil. 

Nejen v této barevné kombinaci najdete kabelku tady https://www.ameliae.eu/vlasta/vlasta-proutena-kabelka-klopa/.

 

Kabelka Vlasta podruhé, kulatá a variabilní

Do ruky anebo přes rameno? Kulatá je úplně a zavírání má kabelka na boku. Vymyslela jsem ucha tak, aby se kabelka pohodlně nosila v ruce na krátko a zároveň se dají ucha prodloužit a vzít na rameno. Je jedna možnost nošení je. Ucha se dají prohodit a nejdou potom na bocích, ale napříč kabelky. Potom se nosí super na předloktí. Kabelku jsem vybavila roztomilou puntíkatou podšívkou.

V eshopu už je tato varianty spolu s hnědou https://www.ameliae.eu/proutene-kabelky/vlasta-proutena-kabelka.

Jeanne, malá kabelka

Miláček. Je to jedna z mých nejoblíbenějších kabelek. V černé verzi doplněná červenou kůží je nádherná. Krátké ucho je určené k nošení v ruce, dlouhý popruh je nastavitelný. Můžete kabelku nosit na rameni nebo crossbody. Ke kabelce ještě dodávám řetízek, na výměnu za kožený popruh.

Kabelku najdete ve více barevných variantách tady https://www.ameliae.eu/jeanne/jeanne-proutena-kabelka-2/

 

Zpět do obchodu