Zboží skladem odesílám 29. dubna. Děkuji za pochopení.

6 důvodů, proč si vybrat proutěnou kabelku

Léto je před námi a díky bohu, že jsou koronavirová opatření za námi a my můžeme vyrazit mezi lidi. Přemýšlíte o tom, že si pořídíte něco nového do svého šatníku, aby vám to slušelo? A co takhle si k tomu novému kousku pořídit i novou kabelku od Amelie E.?

Vyrábím proutěné kabelky, které jsou jako stvořené pro horké letní dny, procházky městem, návštěvy kaváren, restaurací. Možná máte trochu obavy si takovou kabelku pořídit, protože zatím žádnou nemáte. Sepsala jsem několik argumentů pro to, proč si proutěnou kabelku #amelku vybrat.

1. Proutěná kabelka je lehká

Já dávám na první místo tuto vlastnost, protože nemám ráda, když je kabelka těžší než obsah v ní. Proutěné kabelky jsou lehounké a přitom pevné díky povrchové úpravě. Jsou také na povrchu hladké, proto se nemusíte bát poškrábaných nohou, rukou a děr v silonkách.

2. Vhodné pro celoroční nošení

I když vás lákám na léto a taková proutěná kabelka léto přímo evokuje, moje kabelky jsou vhodné pro celoroční nošení. Jsou to zkrátka parťačky i do tuhých mrazů! Jsou pečlivě zvenku lakované, ale tak nenápadně, že vás to ani nenapadne. Většina z nich je doplněna kůží, které také nezáleží na tom, zda je léto nebo zima. Pozor na vodu, koupání rády nemají, ale lehký deštík jim nevadí. 

DSC_3799

3. Vyrobena v Česku

Je to pro vás důležité? Dáváte přednost českým výrobkům a podporujete českou rukodělnou výrobu? Tak jste na správném místě. Všechno dělají moje ruce v malém městečku na západě Čech. Každou kabelku vezmu mnohokrát do ruky, věnuju se každému detailu a chci vám dát dokonalou kabelku. Takovou, kterou budete rádi nosit každý den. Sama také upřednostňuju české dodavatele a materiál.

4. Z kvalitních materiálů

Kvalita materiálu je nesmírně důležitá pro to, aby kabelka dlouho a dobře sloužila. Taky ráda s kvalitními materiály pracuju. Proutí je dovezené z Asie, u nás prostě neroste, ale vybrala jsem si českého dodavatele, který dováží proutí vysoké kvality. Kůže pochází z české koželužny a také ostatní komponenty se snažím vybírat co nejkvalitnější. Zkoušela jsem, testovala, měnila dodavatele a stále hledám to nejlepší pro vás a moje kabelky. 

 5. Stylová a nepřehlédnutelná

Taková prostě proutěná kabelka je. Když si s ní někam vyrazíte, uvidíte, kolik lidí se za ní otočí a zeptá se na ni. Kabelky #amelky jsou velmi různorodé. Každý z nás se obléká podle toho, kam jde a co tam bude dělat. Proto i z mých proutěných kabelek můžete vybírat podle barvy, velikosti, způsobu nošení, stylu. Je libo černá, elegantní? Máte ji mít. Nebo hnědou velkou do ruky, do které nacpete i tablet? I takovou vám udělám.

P5200750  

6. Jedna jediná

Každá proutěná kabelka je jedinečná. Žádné dvě či tři nejsou úplně stejné, to zkrátka nejde. Tvar i velikost se nepatrně liší, jde přeci o ruční práci! Stejně tak struktura a barva kůže není standardní, každá kůže má jedinečné vlastnosti. U proutěné kabelky máte jistotu, že nikdo jiný stejnou nemá. Já osobně mám ráda věci, které nikdo jiný nemá!

P4140642

Máte chuť si udělat radost a mít taky jednu proutěnou krásku doma?

Můžete vybírat tady podle způsobu, jakým lze kabelku nosit: https://www.ameliae.eu/kabelky/ 

Zpět do obchodu