Zboží skladem odesílám 29. dubna. Děkuji za pochopení.

Nová kolekce Black & White

Právě tvořím novou kolekci Black & White a už nyní vám mohu postupně prezentovat jak hotové výrobky, tak fotky a videa ze zákulisí mé tvorby. Přála jsem si vytvořit krásné fotky a videa od profesionálního fotografa a jsem ráda, že díky podpoře ve formě Kreativního voucheru od Karlovarského kraje, si mohu skvělého fotografa najmout. Fotíme s Petrem Kuželíkem, který mě svou prací zaujal a již dříve pro mě fotil.

První focení probíhalo u mě v dílně. Měkké ranní světlo a trocha slunce vytvořilo krásnou atmosféru. Nechala jsem fotografovi více méně volnou ruku. Chtěla jsem, aby se zaměřil hlavně na detaily a jednotlivé pracovní úkony, které vedou k hotové kabelce.

Částečně i natáčel a sestříhal mi krásné video, takový průřez mým příchodem do práce a vůbec pracovním dnem. Tak koukněte.

 

 

Mám tady pro vás několik fotek na ukázku a postupně je zveřejňuji na svých sociálních sítích Instagram, Facebook i TikTok.

 

 

Foto: https://www.petrkuzelik.cz/

Petr Kuželík je fotograf působící zejména v Karlovarském kraji a specializuje se na svatební fotografii. S důvěrou se na něj obraťte i pokud budete potřebovat rodinné či párové fotky, portréty, fotky v přírodě.

 

Další fáze focení hotových kabelek proběhne 1. března, kdy se opět sejdeme s fotografem a modelkou nafotíme tentokrát v prostorách Kavárny na Zámečku v Nejdku. Už se moc těším, až vám celou kolekci ukážu v akci.

 

Děkuji za finanční podporu z dotace z rozpočtu KK na realizaci projektu „Amelie E – designové proutěné kabelky“ v rámci podprogramu Kreativní vouchery 2022

Logo-KK-2021  

 

 

 

 

Zpět do obchodu